Natuurlijk laat u uw computersystemen een backup maken van het programma en van de gegevens van uw bedrijf. Het zou immers een ramp zijn als deze gegevens verdwenen zijn. Uw klanten, de bestellingen, de openstaande bedragen etc. Hoe zit het echter met in geval van brand of inbraak? De laatste back-up ligt vast nog in uw bedrijf. Gebruik daarom nu de mogelijkheid om uw back-up door ons te laten maken en bij ons op te slaan.

’s Avonds wordt automatisch een back-up van de gehele server inclusief alle instellingen gemaakt. Dit heeft als voordeel dat wij in het geval van een grote calamiteit ( brand, diefstal ) uw gehele server inclusief instellingen snel kunnen vervangen door een andere server. Als de back-up al wat ouder is dan herstellen wij allen de nieuwste data bestanden via de internet backup.

Is er nog een back-up nodig indien ik gebruik maak van Office 365 ? Ja, indien u belangrijke/kostbare informatie ( bestanden/email ) in Office 365 opslaat en zich niet kunt permitteren deze kwijt te raken is er een back-up oplossing nodig.

Heeft u interesse in onze één van onze back-up oplossingen zodat u altijd over uw waardevolle data kunt beschikken? Neem dan contact met ons op.