• PCVerzorgers staan mij reeds jaren bij om mijn automatisering op orde te houden en mijn gegevens veilig. Dankzij de overstap op de cloud heb ik nu altijd al mijn bestanden bij de hand en kan ik zonder problemen op elke locatie werken en presenteren.

  Cees Hazenberg
  Cees Hazenberg Hazenberg Consultancy
 • PC Verzorgers B.V. is reeds sinds jaren onze systeembeheerder. Dsolution is een bedrijf dat o.a. software voor het boeken van vliegtuig tickets maakt en waarvan de medewerkers geografisch over de hele wereld verspreid zitten. Mede dankzij de ondersteuning op afstand van PCVerzorgers en hun kennis van cloud oplossingen zijn wij in staat ons werk als 1 team te verrichten. PCVerzorgers staan op elk moment van de dag en wanneer nodig ook in het weekend voor ons klaar.

  Hans Adriani CEO Dsolution
 • Punt accountants is een accountantskantoor uit Heemskerk wat automatisering hoog in het vaandel heeft staan. Voor ons is een betrouwbare automatisering een must. PCVerzorgers B.V. heeft gedurende de afgelopen jaren bewezen deze betrouwbare automatiseringsomgeving voor ons op te kunnen zetten, beheren en bij de tijd te kunnen houden.

  Mart Kleijn Punt Accountants
 • Al meer dan 40 jaar produceert, levert en installeert Isolatie Combinatie (IC), brandwerende, thermische en akoestische isolatie oplossingen voor vele soorten industrie├źn met installaties zowel onshore als offshore. Al sinds 1999 doet PCVerzorgers het systeembeheer voor ons. Gedurende deze tijd hebben PCVerzorgers ervoor gezorgd dat wij van onze automatisering op aan konden. Dit mede door hun gedrevenheid als organisatie in het vinden van oplossing voor problemen welke zich hebben voorgedaan. In hun advisering hebben zij bewezen uitstekend op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken welke voor het MKB interessant zijn.

  Hans Kramer
  Hans Kramer Isolatiecombinatie